tips til topping
Vi har alle en favoritt på vaffelen, men når det kommer til topping er det bare fantasien som setter grenser. Her finner du noen av våre beste tips. Kanskje et av dem blir din nye favoritt?
Multedrøm
Multer og krem
Blåbærfrokost
Krem, blåbær, havregryn og honning
Matpakke
Hvit matboks – Agurk, tomat og blåbær
Blå matboks – Eple, valnøtter og tomat
Vaffeltoast
Skinke og smeltet ost inni vaffelen
Høstens pære
Krem, pære, nøtter og honning
Vaffelkake
Lag med vaffel, krem, jordbær, bringebær og blåbær.
Det norske flagg
Vaffel med krem, jordbær, bringebær og blåbær. La barna pynte som det norske flagg.
Pavlovaffel
Vaffel med krem, jordbær, bringebær og blåbær
Vår, veranda og vafler
Vafler med spekeskinke, brie og ruccola.
Dilldall
Vafler med skagenrøre
Med hjerte for påske
Vaffel med vaniljeis, revet appelsinskall og sjokolade.
Allsidig appelsin
Krem blandet med appelsindråper, appelsinbiter og appelsinskall til topping.
Påskeharens favoritt
Krem blandet med appelsindråper, appelsinbiter og sjokolade-egg til topping.
Turkameraten
Vafler med ost, skinke, salat og agurk.
Brie mine
Vafler med bacon, brie og ripsgele.
Rett fra hjertet
Vafler med vaniljekrem, Jordbær duppet i smeltet sjokolade
Som plommen i egget
Vaffelhjerte med vaniljekrem og plomme
Mango madness
Vaffel med vaniljekrem, bringebær og mango.
Høy på pæra
Vaniljekrem med pære, valnøtter og honning
Eplekjekk
Vanlig krem, eple og kanel
Seriøs Serrano
Vaffelhjerte med Serrano skinke og roquefort
Fastelavensvaffel
Vaniljekrem, syltetøy og melis.
Tradisjon med en tvist
Godt smør og julebrunost sammen med eplesyltetøy, kanelstang og krem.
Pyntes med en myntekvist med melisdryss.
Gladlaksen
Røkelaks og Crème Fraîche toppet med løyrom, gressløk og rødløk.
Pyntes med valnøtter.
Sild og dill
Sennepssild, rømme og dill.
Et fat av muligheter
Mix and match! Fikenmarmelade, dadler, pisket krem, valnøtter, godt smør, pepperkaker og julebrunost.
Si appelsiiin!
Smørstekt appelsin og marmelade toppet med krem og melisdryss.
Pynt gjerne med mynte og rips.
Rød snø
Mascarpone (smakes til med appelsinsaft eller limesaft og melis)
1 kule mascarpone
1 kule vaniljeis
Granateplekjerner
Feinschmecker´n
Stekt bacon og brie. Toppes med ripsgelè, druer, reddik, og olje (extra virgin).
Fest i glasset
Hjerter med is, knuste pepperkaker, non-stop og karamell-saus.
Nøtt eller sannhet
Blåmuggost, spekeskinke og valnøtter.
Prikken over isen
Is, friske bær, grillet marshmallow og karamellsaus.