Konditor

Våre konditorer har lang erfaring i bransjen og er flinke til å sette sammen kaker av ulike slag. For å jobbe som konditor må man være kreativ og ha sammensetning av kaker som spesialfelt. Våre konditorer kan lage alle typer kaker og søte bakervarer og pynter dette med glasurer, kremer og konfekt.

Høibakk Konditori har vært i bransjen siden 1937 og har derfor mange år med erfaring bak oss. Våre oppskrifter er blitt brakt med videre fra generasjon til generasjon og du som kunde kan være helt sikker på at de som jobber som konditor hos oss baker kaker av glede og fører med seg tradisjonen fra våre aller første konditorer som startet bedriften videre.Konditor Kolbjørn og konditor Astrid Høibakk startet dette konditoriet i 1937 og deres kaker blir fremdeles solgt her den dag i dag.

Vi baker kaker til alle typer selskaper. Så om du trenger kake til det månedlige møte i syklubben eller trenger en kake til ditt bryllup, så ta kontakt med oss og en konditor vil være behjelpelig slik at du får nettopp den kaken som passer ditt selskap.