Catering

og nu så kan dere bestie spekemat også. Minimum 10 pers. Hjemmelaget potetsalat.. spekeskinke, fenalår, mår pølse, peperoni, chorizo, brød, smør, rømme, følger også med, pris per pers.200.- kr. kan bestilles på denne hjemmeside.

Høibakk Konditori leverer catering og selskapsmat til de fleste selskaper og arrangementer. Vi leverer catering til alt fra enkle møter, konferanser, konfirmasjoner osv. Vi leverer smørbrød, baguetter og Snitter. Så trenger dere får eksempel snitter til dåp eller minnesamvær så ta kontakt .

Trenger du som privatperson eller ditt firma mat til et arrangement, så ta kontakt med oss slik at vi kan finne ut hva vår catering-avdeling kan bistå med slik at det blir et vellykket arrangement. Vi i Høibakk Konditori er opptatt av at du som kunde skal få god mat med topp kvalitet slik at det blir en hyggelig selskapsopplevelse.

Ta en kikk på vår catering-meny da den har noe for enhver smak. Vi er stadig i utvikling og tar kunden på alvor. Ved å bestille catering hos oss, så kan du som kunde være sikker på at du og dine gjester vil få en hyggelig opplevelse med god mat.