tips til topping

Vi har alle en favoritt på vaffelen, men når det kommer til topping er det bare fantasien som setter grenser. Her finner du noen av våre beste tips. Kanskje et av dem blir din nye favoritt?

Tradisjon med en tvist

Godt smør og julebrunost sammen med eplesyltetøy, kanelstang og krem.

Pyntes med en myntekvist med melisdryss.

Gladlaksen

Røkelaks og Crème Fraîche toppet med løyrom, gressløk og rødløk.

Pyntes med valnøtter.

Sild og dill

Sennepssild, rømme og dill.

Et fat av muligheter

Mix and match! Fikenmarmelade, dadler, pisket krem, valnøtter, godt smør, pepperkaker og julebrunost.

Si appelsiiin!

Smørstekt appelsin og marmelade toppet med krem og melisdryss.

Pynt gjerne med mynte og rips.

Rød snø

Mascarpone (smakes til med appelsinsaft eller limesaft og melis)
1 kule mascarpone
1 kule vaniljeis
Granateplekjerner

Feinschmecker´n

Stekt bacon og brie. Toppes med ripsgelè, druer, reddik, og olje (extra virgin).

Fest i glasset

Hjerter med is, knuste pepperkaker, non-stop og karamell-saus.

Nøtt eller sannhet

Blåmuggost, spekeskinke og valnøtter.

Prikken over isen

Is, friske bær, grillet marshmallow og karamellsaus.

har du et godt tips?

Send det gjerne til oss på post@hoibakk.no.